Exekutive Coaching

[vc_row][vc_column width=”2/3″][vc_column_text]Executive coaching riktar sig till dig i en ledande befattning, som är medlem i en styrgrupp eller har styrelseuppdrag. Denna typ av coaching fokuserar ytterst på verksamhetskritiska aspekter där du eller någon annan har noterat att det finns möjlighet att utveckla vissa egenskaper eller kvaliteter hos dig själv.

När du befinner dig i en ledande position har du ofta en god självinsikt och kompetens för att hantera ditt uppdrag. Men i takt med att du utvecklas och organisationen ställer nya eller hårdare krav behöver du följa med, kanske på ett nytt sätt. Med stöd av en erfaren coach kan du komma till djupare insikter, åskådliggöra blinda fläckar*, skifta perspektiv och utvecklas ytterligare för att hantera ditt uppdrag.

I coaching med InBrief fäster vi stor uppmärksamhet vid ditt personliga varumärke och hur du beskrivs när du inte är i rummet. Hur du agerar för att nå resultat, kommunicerar och involverar andra i ditt arbete samt de eventuella s.k. urspårningstendenser som kan hindra dig från att nå mål och bibehålla goda arbetsrelationer.

Executive coaching med InBrief kompletteras med psykometri. Men hjälp av exempelvis Hogans tester kan vi snabbt fokusera på de nyckelområden just du kan ha nytta av att adressera.

 

*Data föreslår bland annat att höga chefer många gånger får för lite återkoppling på sin prestation eller agerande och därmed förbiser både sina styrkor och de sidor hos sig själva som kan utgöra ett hinder för ytterligare framgång.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_single_image image=”2527″ img_size=”medium” alignment=”center” onclick=”img_link_large”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][/vc_column][/vc_row]